7 Theme Bundle Buy only RM39! Save RM20! Download Now!

Book Review: Moon by Britta Teckentrup

Buku MOON by Britta Teckentrup ni mira beli di BBW Pahang. Dah lama survey buku about Moon tapi hati ni jatuh cinta dengan cover depan dia. So beautiful kan, illustration dalam dia pon cantikkk sangat. Anak anak pon suka sebab boleh nampak moon phases tu kan. Meh mira belanja sikit isi dalam dia. 

cantikkkk kan?
tak rugi belii hehe
Price: RM15 only
Hard Cover: Yes
Paper Content is paperback

Sambil baca buku ni boleh intro moon phases to your kids using our printables, click je image bawah ni to purchase ok. After purchase nanti akan dapat email untuk access dropbox files. Mommy akan dapat 4 files. After print out, nak bagi tahan lama sila laminate. Moon poster tu boleh print dan letak dalam frame gantung di dinding ok. Mira tak rajin so laminate je haha 

Share your picture with me, boleh tag or dm ig @myasa.studio ok. Thank you!

Thank you for your purchase mommy!